VI.BE

We Play Every Day

84 inzendingen

Deadline 23.11.20

Soundstorm zet in december zijn virtuele podia gratis ter beschikking van VI.BE leden. Je fans loggen in als avatars en zien jou live in een unieke 3D omgeving.

We Play Every Day

Gecreëerd door

Soundstorm

Beschrijving

Nu de muziek- en eventindustrie weer volledig in de touwen hangt, wordt het voor beginnende bands en artiesten nog moeilijker om een publiek te bereiken. En omdat wij bij Soundstorm niet graag dromen aan diggelen zien liggen, stellen wij de hele maand december onze virtuele podia gratis ter beschikking van de artiesten op VI.BE platform.

Vanaf 2 december 2020 geven we over vier decemberweken graag 4 à 5 bands de kans om te spelen, telkens op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag. Per week hebben we een curator uit de brede muziekindustrie gevraagd om die bands uit de inzendingen te selecteren:

Fatih Devos (Socioloog, rapper, jeugdwerker)

Naomi Sijmons (Reena Riot)

Amelie Van Hoorebeke en Charlotte Van der Goten (Gentle Promotion)

Jonas Govaerts (ex-The Hickey Underworld)

Deze call is open voor iedereen, maar houd er rekening mee dat – door de huidige Covid19-restricties – de optredens niet in onze vaste stream theatres kunnen doorgaan, en dus vanuit je bubbel: solo of met je knuffelcontact(en) zal moeten gebeuren. Ervaring met DIY streams is dus een plus, maar wij zijn er ook om degene die die ervaring niet hebben bij te staan met raad en open source software.

Soundstorm is ’s werelds eerste multiplayer in-game live streaming platform, wat wil zeggen dat je als band of artiest optreedt in een virtuele 3D wereld waarin je fans elkaar online kunnen ontmoeten om samen naar jouw show te kijken.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: geen