VI.BE

Nostalgie zoekt jong Belgisch talent

24 inzendingen

Deadline 24.01.22

Nostalgie zoekt, naar aanleiding van de week van de Belgische muziek, 4 jonge muzikanten die een top 2022 cover spelen

Nostalgie zoekt jong Belgisch talent

Gecreëerd door

Nostalgie

Beschrijving

Nostalgie zoekt (in het kader van de Week van de Belgische Muziek) 4 jonge muzikanten, bands of soloartiesten die dinsdag 25 januari (namiddag) beschikbaar zijn om (in vooropname) in het programma van Leen Demaré een bekende top 2022-classic te spelen.

De gekozen cover moet uiteraard passen binnen het profiel van Nostalgie. Alle genres kunnen, als er maar een Nostalgie-insteek aan gegeven kan worden: herkenbaar, classic, voor een breed publiek. Een leuke originele twist is een pluspunt! Hou er rekening mee dat we in een akoustische setting werken.

De song wordt vooraf opgenomen op de vloer van onze studio’s in Antwerpen op 25 januari. Het nummer krijgt airplay in het programma van Leen Demaré en er is ook een interview voorzien waarbij je toelichting kan geven bij de muziek die je maakt en ook de keuze van je song. Uiteraard geven we aan de artiesten ook exposure op onze digitale kanalen en social media. Het resultaat van deze opnames hoor je in de Week van de Belgische Muziek in het programma van Leen Demaré bij Nostalgie. En natuurlijk bezorgen we je graag een kopie van de opname.

Zend snel je bio en 3 nummers in, waaronder eventueel al een basic opname van je cover.

Het afgelopen jaar gaven we aan een tiental talenten de kans om hun kunnen te laten horen. Waag je kans en hopelijk tot binnenkort op Nostalgie!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: pop, electronic, rock en reggae
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en geslacht groepsleden
  • Vergoeding: geen