VI.BE

Opener @ Night of the Moshing Dead

73 inzendingen

Deadline 09.10.22

Zijn jullie de punkrock- of metalsensatie van morgen? Schrijf je dan in en maak kans om te openen op dit festijn der hard gitaargeweld!

Opener @ Night of the Moshing Dead

Gecreëerd door

moshingdead

Beschrijving

Op zondag 30 oktober scheuren de gitaren over de Demervallei in Aarschot. Het summum van de Belgische metal- en punkrockscene komt dan samen in De Klinker om Halloween op de best mogelijke manier in gang te trappen.

Zijn jullie het punkrock- of metaltalent van morgen en zou je graag het podium delen met namen als Cobra The Impaler, F.O.D. of Your Highness? Schrijf je dan meteen in en wie weet staat jullie band binnenkort mee op de affiche!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant
  • Genres: metal, rock en pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: onderhandeld (1/ De band die wint, wordt mee opgenomen in onze internationale promocampagne en krijgt de kans het podium te delen met internationaal bekende namen in de metal- en punkrockwereld. 2/ Je krijgt catering (drinks + food) 3/ Er worden professionele beelden gemaakt van iedere act, dus ook de jouwe. Deze kan je meteen gebruiken in jullie persoonlijke promocampagnes. )