VI.BE

MNM Start To DJ 2020

146 inzendingen

Deadline 23.07.20

Schrijf je NU in, stuur ons een mixtape van een half uur en een video waarin je jezelf voorstelt en maak kans om één van de huis-dj’s van MNM te worden!

MNM Start To DJ 2020

Gecreëerd door

MNM

Beschrijving

Lost Frequencies. Dimitri Vegas & Like Mike. Regi. Manuals. Lady S. 5NAPBACK. Henri PFR. Doen hun Instagram-feeds, touragenda’s en muzikale carrières jou dromen? Hoop jij stiekem al lang om je dj-skills naar een next level te brengen? Elk weekend van party naar club te rijden om telkens massa’s feestjes plat te spelen? Dan wordt het hoog tijd om mee te doen met MNM Start To DJ!

MNM gaat opnieuw op zoek naar een straf jong dj-talent dat van achter de decks iedereen omver blaast en met een paar hits de dansvloer in lichterlaaie zet. Droom jij van een carrière die deuren opent naar de grootste feestjes en festivals? Schrijf je dan in en wie weet word je één van de huis-dj’s van MNM en draai je op het volgende MNM Stressed Out-event in de Versuz. Maar da’s nog niet alles! Als winnaar krijg je van ons ook een exclusieve masterclass met persoonlijke dj-tips en -tricks van de DJ Godfather himself, Regi!

Alright! Maar wat heb je daarvoor nodig?

  • SKILLS! Je kan een set spelen op maat van MNM die van pop langs house over mashup naar r&b gaat en terug. Je gebruikt graag creatieve twists, en een pak stevige hits draaien is voor jou geen enkel probleem. In dat geval neem je een gloednieuwe en muzikaal herkenbare set op van 20 à 30 minuten, liefst gefilmd en zeker mét tracklist. Dus: Eat Sleep MIX Repeat, en voeg zeker een setlist met tijdscodes toe bij je mixtape.
  • EEN VIDEO! Maak een video van ongeveer één minuut waarin je jezelf voorstelt. Wees creatief! Plaats jouw video op je VI.BE-profiel en zend deze mee in.
  • TIJD! Je kan je vrijmaken in de periode van 30 juli tot 6 augustus en elke avond van maandag 10 t.e.m. donderdag 13 augustus.

Let op! Je moet minstens 16 jaar zijn om deel te nemen aan Start To DJ. Het volledige wedstrijdreglement kan je nalezen op mnm.be.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, funk/soul, pop en electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 mixtape, 1 video, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen