VI.BE

MIJNLEUVEN Draait — DJ Contest

16 inzendingen

Deadline 23.04.21

MIJNLEUVEN organiseert een DJ Contest voor alle Leuvense middelbare scholieren en jongeren!

MIJNLEUVEN Draait — DJ Contest

Gecreëerd door

MIJNLEUVEN

Beschrijving

MIJNLEUVEN, hét jongerenlabel van stad Leuven, organiseert een DJ Contest voor alle Leuvense middelbare scholieren en jongeren (12-20 jaar) onder de naam MIJNLEUVEN Draait. Bijkomend zullen er ook drie technische workshops doorgaan op donderdag 8 en woensdag 14 & 21 april. Geen ervaring of net super veel? Alle Leuvense jongeren met dj-ambities zijn welkom. Wij helpen je om op te starten. Meer informatie hierover vind je op onze sociale media.

Hoe deelnemen aan MIJNLEUVEN Draait DJ Contest?

Stuur een mix in van 30-60 minuten waarin je het allerbeste van jezelf geeft (alle genres zijn welkom)! Vervolgens zal onze professionele jury vijf mixen selecteren die kans maken op de hoofdprijs.

Vanaf maandag 26 april krijgt het publiek 5 dagen de tijd om te stemmen op hun favoriete kandidaat. Deze stemmen worden verrekend met de stem van de jury en hieruit worden de uiteindelijke drie winnaars gekozen.

De winnaars maken we bekend op vrijdag 30 april. Zij krijgen de kans om op zaterdag 8 mei een set te komen spelen op een unieke locatie in het Leuvense die we zullen livestreamen op onze kanalen, zeker de moeite dus!

Heel veel succes en we kijken uit naar al jullie creativiteit!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Leuven
  • Genres: hiphop, funk/soul, pop en electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 1 mixtape, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen