VI.BE

HHH Freestage: Masta Ace x Marco Polo

41 inzendingen

Deadline 31.05.22

HHH heeft als doel een groeiplatform te zijn voor artiesten binnen de hiphop scene. De ontwikkeling, creatie en presentatie van artiesten staan centraal.

HHH Freestage: Masta Ace x Marco Polo

Gecreëerd door

Hip Hop Hooray

Beschrijving

Hip Hop Hooray is een hiphop concept uit Gent dat alle elementen van hiphop in de kijker zet. Van festivals tot live optredens, workshops en jams. Het zet zich in voor de ontwikkeling, creatie en presentatie van hiphop artiesten. HHH is opnieuw op zoek naar artiesten die het potentieel hebben om door te stromen in de wereld van hiphop.

Via de freestage krijgen upcoming artiesten de mogelijkheid om een volwaardige, professionele show te brengen in het voorprogramma van onze headliners. Afgelopen edities brachten we al namen als Slum Village, Smif-n-Wessun, Josylvio, Woodie Smalls, Spreej, Le77, Hef, Kevin, Snelle, Fresku en MocroManiac.

---

Ons volgende event vindt plaats op 24 juni in de Chinastraat (Gent), met als headliner Masta Ace x Marco Polo. Waag je kans en open onze freestage voor Masta Ace x Marco Polo.

Wat moet je doen?

  • Maak een VI.BE profiel aan
  • Zend ons hier je beste track in

De beste 6-8 artiesten, gekozen door de jury, worden uitgenodigd in éen van Gents erkende cultuurhuizen/werkingen om live 3 tracks te brengen voor die jury en publiek. De jury bestaat uit rappers, producers, dj’s, managers of bookingagents.

Op vrijdag 10 juni vindt de Live selectie plaats in De Centrale met volgende jury: Spreej, Willem & Dj Kisa

De definitieve winnaar wordt verkozen door de jury en de HHH organisatie, de avond zelf. Aansluitend met het live event wordt er een cypher georganiseerd om de samenhang te stimuleren.

---

Artiesten die HHH heeft helpen doorgroeien: Alois & VLB, Krapuul, Maldegent, 23CRW, Dyce, All-Turn, Miserabele Johnny, Khail, Groen Genoeg, SDM OT GANG, Longwa tha Farao, Snelstappers en Apex Raptors.

Succes!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop en funk/soul
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, volledige bio, 1 track, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Opening eerstvolgend HHH event Vergoeding van €150 Promotionele en communicatieve aandacht op alle kanalen Ervaring van een professionele showcase. )