VI.BE

LH22 – Lokale Helden Mechelen

41 inzendingen

Deadline 15.04.22

Jij als lokale held op een professioneel podium in Mechelen? Lokale Helden Mechelen in samenwerking met de Concertzaak vzw, VI.BE en de Stad Mechelen.

LH22 – Lokale Helden Mechelen

Gecreëerd door

concertzaak

Beschrijving

Lokale Helden in Mechelen

Ben je muzikant? Jong of oud (of ergens daartussen)? Heb je een sterke band met Mechelen? Check, check en check! Dan kan jij als lokale held in De Club spelen, in een compleet Mechelse line-up. Op zaterdag 30 april strijkt Lokale Helden opnieuw neer in Mechelen, ditmaal georganiseerd door de Concertzaak vzw.

We zoeken 3 of 4 Mechelse bands/artiesten om het beste van zichzelf te geven. Met of zonder ervaring, je maakt kans om op ons professioneel podium te staan. Een eerste optreden of net je zoveelste plaat opgenomen? Stel je kandidaat als Lokale Held(in) van Mechelen. Wij zorgen voor het podium, ondersteuning en sfeer.

En er is nog meer!

Misschien maak je wel kans op een logistieke ondersteuning (t.w.v. + 500 euro) door de Concertzaak vzw. Stel je kandidaat en win een half jaar gratis repetitietijd in de gloednieuwe Kraters, de Mechelse repetitiekoten.

De Concertzaak?

We creëren ruimte en tijd om muzikanten en muziekliefhebbers met elkaar te verbinden. Door repetitiekoten te bouwen én te werken aan een clubwerking voor liveconcerten streven we samen naar een toekomstige concertzaal voor Mechelen. Doe mee. Let’s rock and roll!

Lokale Helden

Deze kans maakt deel uit van Lokale Helden 2022, een initiatief van VI.BE. Op zaterdag 30 april 2022 zetten we in heel Vlaanderen en Brussel lokaal muzikaal talent in de schijnwerpers! Alle info op lokalehelden.be.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Mechelen
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 2 tracks, 1 vraag, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Vaste onkostenvergoeding + hospitality (food/drinks))