VI.BE

Urban Pitch 2019 @ De Stroate

43 inzendingen

Deadline 23.09.19

Urban artist? Pitch jezelf op maandagavond 7 oktober bij dj SNS en Siebrand Craeynest (programmator De Stroate).

Urban Pitch 2019 @ De Stroate

Gecreëerd door

Amplo

Beschrijving

Zoals elk jaar slaat Amplo de handen in elkaar met Poppunt voor de befaamde Pitch Sessies.

Whut? De Urban Pitch, dat is een soort blind date tussen muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er coaching, feedback en de kans om een gig te scoren in de venue waar je te gast bent. De professionals van dienst zijn: dj SNS (dj bij Brihang), Siebrand Craeynest (programmator bij De Stroate), team Popadvies (Poppunt) en één van onze Amplo consulenten. Een dreamteam om al jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren!

Dj SNS draait al geruime tijd mee in het Belgische dj-landschap. Op 16-jarige leeftijd was hiphop de grote voorliefde. Stelselmatig evolueerde zijn muzieksmaak naar een iets breder kader waarin genres zoals funk & soul, disco, reggae en house steeds meer aan bod kwamen. Naast zijn dj-carrière vind je hem ook terug op het podium bij Brihang.

Siebrand Craeynest is West-Vlaamse rapper, MC en Slam Poet. Daarnaast is de moraalwetenschapper van opleiding ook programmator en projectmedewerker ondernemerschap bij De Stroate, een sociaal-artistiek jongerencultuurcentrum met een focus op hiphop.

INSCHRIJVEN

1. Schrijf je in voor de Urban Pitch en stuur je beste 3 tracks in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren dj SNS en Siebrand Craeynest 3 bands die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie op maandagavond 7 oktober om 19 u in De Stroate (Kortrijk).

3. Eén van de drie acts krijgt een door Amplo betaald optreden cadeau (op een datum in te plannen in samenspraak met de programmator)!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: hiphop, funk/soul, pop, electronic en reggae
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 3 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (Voor de winnaar van de speelkans: een brutoloon van €150 voor elk bandlid, uitbetaald door Amplo.)