VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

VI.BE on tour: advies en infosessies op verplaatsing

VI.BE on tour: advies en infosessies op verplaatsing

Nood aan een één op één gesprek over jouw muzikaal traject of je eerste stappen in de muziek? VI.BE komt dit voorjaar 4 keer naar je toe voor advies en infosessies in Eeklo, Brugge, Hasselt en Diest.

22.02.24

Nieuws

Wie de weg naar onze advieswerking al gevonden heeft, weet dat iedereen altijd welkom is in Brussel voor een persoonlijke babbel. Onze adviespaal en -muur staan intussen bijna helemaal vol met artiestennamen. Maar nu is het tijd om die gesprekken ook eens buiten Brussel te brengen. Tijd voor VI.BE on tour! 

Het concept is simpel: Silke en Lucas zijn heel de namiddag beschikbaar voor persoonlijke gesprekken van een halfuurtje. Zelf zo’n gesprek inplannen op een van de 4 locaties? Stuur dan snel een mailtje naar advies@vi.be om jouw adviesgesprek te reserveren!

Na de een-op-een gesprekken volgt er telkens ook een infosessie over speelkansen en uitbetalingen. Omdat we heel veel vragen krijgen over de nieuwe amateurkunstenvergoeding (AKV) en de alternatieven, zullen we hier ook uitgebreid op ingaan. Schrijf je gratis in via deze link!

Locaties 

20 maart: VI.BE on tour @ N9, Eeklo

17 april: VI.BE on tour @ Het Entrepot, Brugge

22 mei: VI.BE on tour @ Bootstraat, Hasselt

2 juli: VI.BE on tour @ Jeugdhuis Tijl, Diest

Op 24 april zijn we trouwens ook aanwezig bij Dokter Trix voor één op één babbels over je geldzaken! Inschrijven kan hier.

Timing

13:00 - 15:00: Adviesgesprekken deel 1 

15:30 - 17:30: Adviesgesprekken deel 2

19:00 - 20:00: Infosessie speelkansen en uitbetaling

20:00 - 21:00: Silke en Lucas staan paraat voor al je vragen

Promo adverteren

Reclame