VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Schrijf je nu in voor de Pitch Sessies van Amplo en VI.BE

Nood aan wat coaching en feedback? Schrijf je dan snel in voor de Pitch Sessies van Amplo en VI.BE!

03.10.23

Nieuws

Voor het achtste jaar op rij slaan Amplo en VI.BE de handen in elkaar voor de befaamde Pitch Sessies. Tijdens de Pitch Sessies krijg je een avond lang coaching en feedback van muziekprofessionals, muzikanten/producers én je collega-pitchers/muzikanten. 

De selectie verloopt via VI.BE platform en wordt telkens gedaan door de programmator van de locatie waar de pitch sessie plaatsvindt, samen met een artistieke coach. Na afloop kiest de programmator een artiest/band uit die een speelkans krijgt op de plek waar je komt pitchen. De vergoeding voor die speelkans wordt betaald door Amplo.

Deze artiesten passeerden in het verleden nog op onze Pitch Sessies: Portland, Cellini, Bombataz, ILA, Chibi Ichigo, … Zeker de moeite dus! Dit najaar zakken we af naar Brugge, Leuven en Genk. 

20/11: Soul / R&B Pitch @ Het Depot

Maak je soul of r&b? Dan is de Pitch Sessie in Het Depot echt iets voor jou! Programmator Mike Naert (Het Depot) en Boris Van Overschee voorzien je met veel plezier van coaching en feedback. Schrijf je hieronder in via VI.BE platform!

28/11: Experimental / Electronic Pitch @ AFF

Ben je een producer die niet vies is van experiment of een band die elektronische nummers maakt? Dan moet je op 28 november in Genk zijn voor een avondje coaching en feedback! Lennart Janssen (AFF) en Youniss zijn de experten van dienst. Schrijf je hieronder in via VI.BE platform!

Promo adverteren

Reclame