VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Schrijf je nu in en maak kans op een showcase op de Belgian Worldwide Music Night

Schrijf je nu in en maak kans op een showcase op de Belgian Worldwide Music Night

Op maandag 22 januari is er weer de Belgian Worldwide Music Night, dit keer met awards. Meld je als band of dj aan tot en met 5 november!

25.10.23

Nieuws

Tijdens de Week van de Belgische Muziek wordt er in de Ancienne Belgique opnieuw een avond georganiseerd in het teken van wereldwijde muziek! De Belgian Worldwide Music Night vindt plaats op maandag 22 januari. Op deze avond zal je een aantal showcases kunnen zien van opkomende projecten, maar nieuw dit jaar is dat er ook een aantal prijzen worden uitgereikt aan bijzondere bands/projecten/initiatieven.

Om zeker niemand te missen lanceert het Belgian Worldwide Music Network een open call waar iedereen zich kan voorstellen aan het netwerk. Als jouw project voldoet aan de voorwaarden zal deze worden opgenomen in de longlist voor de showcases en maak je ook kans op een prijs. Mis deze kans dus niet en meld je aan tot en met 5 november! Belangrijk is dat iedereen die zich aanmeldt wel lid moet zijn van het netwerk, gelukkig is dit makkelijk én gratis!

Dit zijn de voorwaarden:

  • Vul het formulier in met maximaal 5 voorstellen voor live-artiesten (solo of bands) en maximaal 2 voorstellen voor dj’s. Gelieve de rubrieken zo volledig mogelijk in te vullen.
  • De voorgestelde groepen of dj’s moeten in België gevestigd zijn en bieden in 2023-2024 een actualiteit aan (bijvoorbeeld nieuw project, album release, etc.).
  • Gelieve rekening te houden met voldoende diversiteit (cultuur, gender, leeftijd, taal, ...)
  • Kijk zeker eerst na of de band/dj beschikbaar is om op te treden op 22 januari!
  • Het ingediende project is een lopend project met een langetermijnperspectief, bij de aanvraag voeg je een luisterlink en video toe.
  • De geselecteerde bands/dj’s spelen een set, waarbij ze vergoed worden voor hun prestatie.

Meer info nodig?

Alle informatie over de showcases vind je hier. Aanmelden voor de showcases kan via het online formulier, maar vergeet niet dat je daarvoor eerst lid moet worden van het BWMN.

Lid worden is gratis en eenvoudig door het opsturen van het ingevulde formulier naar het Belgian Worldwide Music Network. Als organisatie kan je ‘werkend lid’ worden en als fysiek persoon een ‘toegetreden lid’.

Vragen?

Zit je met vragen? Stuur naar info@bwmn.be!

De Week van de Belgische muziek is terug: knal mee!

Promo adverteren

Reclame