VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Kom naar de Sound Track finales en stem op jouw favoriet voor de Lotto Publieksprijs!
© Daria Miasoedova

Kom naar de Sound Track finales en stem op jouw favoriet voor de Lotto Publieksprijs!

Dankzij Lotto maken de Sound Track finalisten dit jaar opnieuw kans op een publieksprijs ter waarde van 1000 euro. Per finale gaat 1 artiest naar huis met een cheque, en die artiest kan jij mee bepalen! Kom naar de finales en stem op jouw favoriet voor de sound van morgen!

30.10.23

Nieuws

Op 9 december is het zover: dan nemen de 45 Sound Track finalisten het tegen elkaar op tijdens de grote regionale Sound Track finales, met als hoofdprijs een jaar lang professionele begeleiding, coaching en support van de brede muzieksector. Dankzij onze partner Lotto maakt elke finalist net zoals vorig jaar kans op een publieksprijs van maar liefst 1000 euro. Niet de jury, maar het publiek bepaalt wie de cheque in elke regio mee naar huis neemt.

Supporter en stem mee tijdens één van de 6 finales: 

Tickets koop je via sound-track.be. Aarzel niet, dit is dé uitgelezen kans om de sound van morgen te ontdekken in jouw buurt!

Benieuwd naar hoe de 45 finalisten klinken? Beluister de playlist hieronder!

Luister naar de Sound Track finalisten via de playlists op VI.BE platform!

Sound Track, meer dan een muziekwedstrijd, is een organisatie van VI.BE en de livesector, in samenwerking met Sabam for Culture, PlayRight+, Lotto, Vlaanderen, Studio Brussel, Knack, Dansende Beren en Luminous Dash.

Nieuwe generatie muzikaal talent staat klaar: beluister de 45 finalisten van Sound Track

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame