VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Open call: JBL & Martin Garrix Music Academy
© martin garrix

Open call: JBL & Martin Garrix Music Academy

Jeugd & Muziek Internationaal, JBL en Martin Garrix lanceren een talentenprogramma voor Belgische en Nederlandse muzikanten, songwriters, zangers en producers.

03.04.24

Nieuws

De tweede editie van dit initiatief wil opnieuw opkomend muzikaal talent van over de hele wereld samenbrengen met experts uit de industrie en hen de nodige middelen en ondersteuning bieden om hun prille carrières te helpen kick-starten. De JBL & Martin Garrix Music Academy vindt plaats in het najaar van 2024 en belooft een unieke ervaring te worden voor alle deelnemende artiesten.

Het project biedt een uitgebreid programma dat is ontworpen om de deelnemers te voorzien van de kennis, inspiratie en connecties die nodig zijn om een succesvolle carrière op te bouwen in de muziekindustrie: van diepgaande workshops over muziekproductie en branding tot praktische sessies over de basisprincipes van de muziekbusiness.

Er worden 10 shortlist kandidaten uit België en Nederland geselecteerd die tussen mei en eind oktober diverse sessies met succesvolle artiesten en muziekexperts volgen om hen de nodige handvaten aan te reiken. Hierna stromen 1 of 2 kandidaten door naar de laatste fase met nóg meer sessies en workshops in de STMPD Studios in Amsterdam. Je kandidatuur indienen kan tot en met 30 april 2024.

Promo adverteren

Reclame