VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Ontmoet de (inter)nationale jazz sector tijdens Jazz Brugge
vitja pauwels © olympe tits

Ontmoet de (inter)nationale jazz sector tijdens Jazz Brugge

Op zaterdag 18 november vindt er een sectormoment plaats in het kader van Jazz Brugge. Middenin het festival wordt er een namiddag tijd gemaakt voor netwerksessies en enkele inhoudelijke gesprekken. In de avond kan je dan weer aansluiten bij Jazz Brugge voor de Belgium Booms concerten van o.a. Vitja Pauwels, Echoes Of Zoo en meer! 

11.10.23

Nieuws

KAAP, met de steun van VI.BE, Sabam For Culture, AMPLO en Concertgebouw Brugge, nodigt de Belgische jazzsector uit op zaterdag 18 november. Managers, boekers, programmatoren, labels, muzikanten en andere professionals krijgen zo de kans om met elkaar in gesprek te gaan rond het thema ‘internationaal (net)werken’. 

Dat in Concertgebouw Brugge, waar de sfeer van Jazz Brugge dan volop in de lucht hangt. Als voortzetting van het internationaal bezoekersprogramma van de vroegere Belgian Jazz Meeting zijn er ook nu een 20-tal internationale professionals uitgenodigd die het hele weekend aanwezig zullen zijn om de Belgium Booms acts te ontdekken. Het ideale moment dus voor uitwisseling!

Op het programma

  • 11u00: Jazz Brugge – concert van Sanem Kalfa / Joachim Badenhorst / George Dumitriu (voor tickethouders)
  • 13u30: Ontvangst met koffie en thee 
  • 14u00: Welkomstwoord door Lies Steppe (Klara, moderator van de dag) met aansluitend een keynote door Kim Macari (trompettiste, programmator Vortex London en activiste)
  • 15u00: Panelgesprek rond het opbouwen van een duurzaam internationaal traject met oa. Maaike Wuyts (Aubergine Artist Management), Lize Colson (VI.BE), Lucy Scott (Gateshead, Newcastle), Wim Wabbes (Ha Concerts, EJN President), e.a.
  • 16u00: Keuze tussen twee gesprekstafels begeleid door AMPLO of tbc.
  • 17u00: Netwerkmoment met drankje 
  • 18:00: Broodjesmaaltijd 
  • 19:00: Start avondprogramma Jazz Brugge met o.a. Belgium Booms selectie Vitja Pauwels en Echoes of Zoo, maar ook James Brandon Lewis, Yazz Ahmed en Naïssam Jalal (voor tickethouders)

Interesse of vragen?

Inschrijven voor de sectordag en voor de concerten kan zolang de capaciteit toelaat en uiterlijk tot 31 oktober via deze link. Met dank aan AMPLO kunnen we deelnemers van de sectordag een gratis dagpas aanbieden voor het zaterdagprogramma van Jazz Brugge. Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf je dus tijdig in. 

Meer informatie: Jazzbrugge.be

Bij vragen, één adres: lize@vi.be.

Maak kennis met de officiële Belgium Booms selectie op Jazz Brugge ’23

Promo adverteren

Reclame