VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Krijg 50% korting op jouw babysit tijdens de Week van de Belgische muziek!
© Tim Schrijnemakers

Krijg 50% korting op jouw babysit tijdens de Week van de Belgische muziek!

Babysit nodig tijdens de Week van de Belgische muziek? Bsit to the rescue!

11.01.24

Nieuws

Voor het vierde jaar op rij slaan VI.BE en VRT de handen in elkaar met verschillende spelers uit de brede muzieksector en diverse media om muziek van hier in de spotlight te zetten. De Week van de Belgische muziek wordt van 22 t.e.m 28 januari o-ve-ral en op alle manieren gevierd. Om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan vieren, ook ouders, biedt VI.BE in samenwerking met de Bsit app een korting van 50% aan op alle Bsit abonnementen tot het einde van ‘de Week’. 

Hoewel de Week van de Belgische muziek één groot feest is, wordt er ook ruimte gemaakt om in te zoomen op relevante inhoudelijke thema’s. Zo gaan VI.BE en AB op 23 januari bijvoorbeeld in gesprek over het prangende thema Ouderschap in de muziek. In de intieme setting van de AB club screenen ze een aflevering van She They Us met Charlotte Adigéry in de hoofdrol. Aansluitend volgt er een interactief panelgesprek met moderatrice Marianne Cattoir en panelleden Selah Sue, Porcelain id, Jarri Van Der Haegen (manager Charlotte Adigéry) en Marjan Reynders (Pukkelpop, HAJEE!). Meer info hierover vind je in het artikel hieronder.

Herbekijk het panel: Is er ruimte voor ouderschap in de muzieksector?

Om het thema kracht bij te zetten, ging VI.BE een samenwerking aan met Bsit. Met de kortingscode ‘WBMU24’ biedt Bsit vanaf vandaag tot en met het einde van de Week van de Belgische muziek een korting van 50% op alle Bsit abonnementen. Laat je kinderen voor één keer thuis en vier de Week van de Belgische muziek als nooit tevoren! 

De Bsit app

Bsit werd opgericht door twee mama’s die moeite hadden om eenvoudig betrouwbare en nabijgelegen babysitters te vinden. Met Bsit kunnen ouders onmiddelijk zien welke babysitters beschikbaar zijn in hun omgeving. De babysitters stellen zichzelf voor via een profiel met informatie zoals hun planning, ervaring en voorkeuren. Bsit bouwt vertrouwen op door scores en recensies van de gemeenschap en door je vrienden, familie, mede-ouders en kennissen. Een extra voordeel is dat de Bsit-app ook last-minute inzetbaar is. Zo genieten ouders tijdens de Week van de Belgische muziek waar en wanneer ze willen muziek van hier. 

Benieuwd naar wat er nog allemaal te gebeuren staat? Neem een kijkje op weekvandebelgischemuziek.be en vier mee! 

De Week van de Belgische muziek is terug: knal mee!

Promo adverteren

Reclame