VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

jazzahead! 2024 here we come

jazzahead! 2024 here we come

Deze week is het zover! Van 11 tot 13 april keert jazzahead! terug met een programma dat je gegarandeerd zal verbluffen. Team VI.BE staat je onder de noemer Belgium Booms met een grote Belgische delegatie en showcase op te wachten. Ontdek hier wat we in petto hebben!

08.04.24

Nieuws

Sinds 2006 is jazzahead! hét evenement voor de internationale jazzsector. De beroemde muziekbeurs, conferentie en festival, waar belangrijke spelers uit de scene - muzikanten, labels, agencies, bookers, festival- en mediavertegenwoordigers - samenkomen, presenteert hedendaagse jazz van hoge kwaliteit uit Duitsland, Europa en elders ter wereld. De laatste editie bracht meer dan 5500 professionals naar het festival en 3000 delegates uit meer dan 60 landen naar de muziekbeurs!

Belgium Booms present! 

Zoals ieder jaar zullen VI.BE en Wallonie-Bruxelles Musiques onze Belgische scene, onder de noemer Belgium Booms en met de steun van Sabam for Culture en PlayRight, vertegenwoordigen en ondersteunen. Meer dan 50 Belgische delegates zullen aanwezig zijn!

Alle namen van de delegates zullen in het oog springen op de grote panelen van de Belgium Booms stand. Daarnaast zullen flyers beschikbaar zijn met een QR-code, waarmee je direct toegang krijgt tot de delegate lijst en hun contactgegevens op onze website. Bovendien krijgen bezoekers de kans om de delegatie persoonlijk te ontmoeten aan onze Belgium Booms stand (6C55), Hier zullen ze enthousiast extra informatie delen, zoals een splinternieuw project of andere boeiende inhoud.

Benieuwd wie ons dit jaar zal vergezellen? Neem hier alvast een kijkje.

Belgium Booms happy hour

Aanwezigen kunnen op vrijdag 12 april om 16:00 uur aansluiten voor een heerlijk Belgisch Omer-biertje op onze Belgium Booms stand. Kom even langs en vergeet zeker je jazz buddies niet mee te nemen! RSVP hier.

Belgische showcase: Trombone Ensemble Nabou Claerhout

Ever wondered what happens when brass meets jazz? Op donderdag 11 april, van 23.30 tot middernacht, speelt Trombone Ensemble Nabou Claerhout in Kulturzentrum Schlachthof in Bremen. Check de Belgium Booms website voor meer info over de band en houd onze socials in de gaten, je wilt dit zeker niet missen!

Lancering European Jazz Conference @ Ghent tijdens jazzahead! 2024

Als jij een jazzfan bent, goed nieuws want de European Jazz Conference, kort EJC, komt naar Gent van 12 tot 15 september 2024! Voor vier dagen lang veranderen VI.BE, JazzLab en Ha Concerts de stad Gent in een jazzparadijs. De inschrijvingen gaan open tijdens jazzahead! 2024.

Wil je graag meer info over jazzahead of EJC 2024? Neem een kijkje op onze Belgium Booms website

Promo adverteren

Reclame