VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Het Zesde Metaal en Baloise On Stage zoeken gepassioneerde songwriter

Het Zesde Metaal en Baloise On Stage zoeken gepassioneerde songwriter

Baloise on Stage en Het Zesde Metaal zijn op zoek naar een gepassioneerde songwriter. Grijp je kans om samen met de band een ruw song idee uit te werken. Je zal begeleiding krijgen tijdens het songwriting-proces en in de studio. 

07.12.23

Nieuws

Ben jij een songwriter uit Vlaanderen of Brussel en heb je een ruw songidee dat al een tijdje stof ligt te vergaren in je hersenpan? Dan is dit dé uitgelezen kans om daar verandering in te brengen. 

Zend een zo eenvoudig mogelijke basisopname in via VI.BE platform, en maak kans op een unieke coachingssessie én live moment met Het Zesde Metaal. De kwaliteit van de opname is van geen tel: hoe eenvoudiger, hoe beter.

Het Zesde Metaal coacht je trouwens niet alleen in de songwriting maar ook de opname, mix en mastering van jouw nummer in een professionele opnamestudio. Het liefst van al kom je met een nummer dat nog in een vroege ontwikkelingsfase zit. Daarnaast krijg je raad van het platenlabel van Het Zesde Metaal. Als kers op de taart, treed je live op met de band op 21 en 22 maart in Ha Concerts in Gent, waar jullie het nummer dat jullie samen gecreëerd hebben live zullen spelen. 

Klinkt dat als muziek in jouw oren? Grijp dan je kans en schrijf je voor 15 januari in via VI.BE platform. Succes! 

Promo adverteren

Reclame