VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Gent Jazz zoekt Jong Jazztalent
© gent jazz

Gent Jazz zoekt Jong Jazztalent

Jong Jazzgeweld met een ambitieus project? Doe mee aan Jong Jazztalent 2024, win een podiumplek op Gent Jazz editie 2025 én krijg tot 10.000 euro om een bijzonder waanzinnig en ambitieus project te realiseren.

03.04.24

Nieuws

Jong Jazztalent Gent gaat voor de 23ste keer op zoek naar getalenteerde jazzbands met een bijzonder en ambitieus project! Uit alle inzendingen kiest de jury, bestaande uit een groep professionelen uit de sector, de band die zichzelf het Jong Jazztalent van België mag noemen.

Wat die titel zoal inhoudt? Een podiumplek op het hoofdpodium van Gent Jazz 2025 en een geldsom van maximaal 10 000 euro om dit ingediende project te realiseren. Om de prijs nog meer kracht bij te zetten heeft Sabam For Culture een ondersteuningsproject in petto. Ha Concerts bekijkt dan weer de mogelijkheid voor een residentie en een podiumplek op tijdens hun concertseizoen 2024 – 2025. Oud-winnaars van deze wedstrijd zijn Robin Verheyen, BRZZVLL, Steiger, De Beren Gieren, Nathan Daems, Hoera.Dishwasher_ en AKI

Waarop wacht je dus nog? Schrijf nu in via VI.BE platform!

Inschrijven kan t.e.m. 15 mei.

Promo adverteren

Reclame