VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Excite haalt buitenlands talent naar Sonic City

Excite haalt buitenlands talent naar Sonic City

Dit weekend spelen Alice Low en Willow Parlo op Sonic City dankzij Excite!

08.11.23

Nieuws

Ook dit jaar stuurt Excite, voluit Exchange of International Talent in Europe, jong talent op hun eerste buitenlandse avonturen. Excite is een uitwisselingsproject tussen acht Europese muziekorganisaties, waaronder VI.BE. Elk jaar kan VI.BE zo, samen met andere partners, Belgen naar het buitenland sturen voor eerste speel- en mediakansen, en ontvangen we ook buitenlandse artiesten voor hun eerste Belgische media- en speelkansen aanbieden. Vanuit België vertrok Niels Orens in augustus op Excite trip naar het prestigieuze Dockville Festival in Hamburg en staat Ão binnenkort op Explore the North in Leeuwarden. 

In ruil verwelkomen VI.BE, Sonic City, PXL-Music en Urgent.fm in het weekend van 10 november Alice Low uit het Verenigd Koninkrijk en Willow Parlo uit Duitsland. 
Op vrijdag zal Alice Low met een livesessie op Urgent.fm te horen zijn. Daarna vertrekt ze naar Kortrijk om zaterdag op het podium van Sonic City te spelen. Willow Parlo staat zondag op hetzelfde podium in Kortrijk.

Sonic City vindt dit jaar plaats van 10 t/m 12 november en wordt gecureerd door Charlotte Adigéry & Bolis Pupul. Nog op de line-up staan onder andere: Deki Alem, Jockstrap, Stereolab en Cumgirl8

Line-up en tickets zijn hier te vinden
 

Promo adverteren

Reclame