VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

ESNS 2024 kondigt eerste namen aan: Amber Broos, ML en Meltheads!
© koen wauters

ESNS 2024 kondigt eerste namen aan: Amber Broos, ML en Meltheads!

ESNS (Eurosonic Noorderslag), hét platform voor opkomend Europees muziektalent, kondigt de eerste acts aan voor de 38ste editie van het jaarlijkse showcase festival en muziekconferentie. Vanuit België zijn Amber Broos, ML en Meltheads alvast van de partij.

19.09.23

Nieuws

De eerste 32 opkomende Europese acts voor ESNS24 zijn geselecteerd in samenwerking met de Europese nationale radiostations, verenigd in de EBU (European Broadcasting Union). Ontdek de volledige line-up. Stay tuned, de komende weken worden er meer acts aan de line-up toegevoegd.

ESNS24 vindt plaats van 17 t.e.m 20 januari in Groningen. Conferentieregistraties zijn tot 21 september om 12u00 beschikbaar tegen het 'Medium tarief'. Daarna zijn ze verkrijgbaar voor het 'Late tarief'. Registreer je nu voor de conferentie.

Net zoals vorig jaar zal Belgium Booms de geselecteerde artiesten promotioneel ondersteunen en een netwerkdrink en dinner organiseren. Meer nieuws daarover volgt later!

Meer info: https://esns.nl en roel@vi.be

Belgium Booms is een samenwerking tussen VI.BE en Wallonie-Bruxelles Musiques, met de steun van Sabam for Culture en PlayRight+. Het steunt en promoot Vlaamse, Waalse en Brusselse artiesten in het buitenland, en helpt hen en hun entourage om een duurzame internationale carrière te ontwikkelen. Meer info via belgiumbooms.be.

Promo adverteren

Reclame