VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

BIME 2023: reductie voor de sector

BIME 2023: reductie voor de sector

Van 25 tot en met 28 oktober vindt in Bilbao de elfde editie plaats van BIME, een showcasefestival en muziekconferentie die zich vooral focust op de Latijns-Amerikaanse markt. VI.BE kan een reductie van 25% op de tickets aanbieden voor muziekprofessionals uit eigen land.

28.09.23

Nieuws

BIME is een internationaal evenement voor de muziekindustrie dat sinds 2013 wordt gehouden in Bilbao (Baskenland) en vanaf 2022 ook in Bogotá (Colombia). Het is vooral interessant voor mensen die een stap willen zetten richting Latijns-Amerikaanse markt.

BIME LIVE brengt 4 dagen lang livemuziek naar het hart van de stad. In totaal. Opkomend talent presenteert er zich aan een concertpubliek maar ook aan festivalprogrammeurs, managers, journalisten en andere spelers uit de muziekindustrie. In totaal 65 concerten van artiesten uit verschillende landen en genres waaronder flamenco, pop, rap, trap, reggaeton, indie, reggae, alternative, R&B, folk, hardcore, hyperpop en elektronica. Dit programma wordt aangevuld met vertoningen van muziekdocumentaires.

BIME PRO is het conferentie luik met panels en lezingen. Het is een ontmoetingsplaats voor professionals van alle profielen uit meer dan 50 landen en uit alle sectoren van de muziek- en andere culturele en creatieve industrieën. Een plek om continenten met elkaar te verbinden, zaken te doen, kennis te delen en de laatste innovaties te ontdekken in alles wat direct of indirect met muziek te maken heeft.

Daarnaast ontwikkelde het festival BIME PLATFORM. Het is niet alleen een netwerkapplicatie waar je in contact kan komen met andere professionals die het evenement bijwonen, maar ook een ruimte waar je het festival zowel live als opgenomen kunt volgen. Op deze manier worden verbindingen, leren en kennisverspreiding 365 dagen per jaar aangemoedigd. Het is ook een ruimte voor de verspreiding van inhoud en nieuws over de sector, een plek voor training en ondernemerschap, en een verenigingspunt van de verschillende gespecialiseerde sectorverenigingen.

Wil je als muziekprofessional naar Spanje trekken en beroep doen op de reductie van 25% voor de muzieksector, mail dan naar roel@vi.be

Alle info lees je op de site van BIME 

Promo adverteren

Reclame