VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Belgium Booms op WOMEX 2023
avalanche kaito © davide belotti

Belgium Booms op WOMEX 2023

Ruim 2.500 muziekprofessionals (waaronder 260 uitvoerende artiesten) van over de hele wereld komen elk jaar samen op WOMEX. De editie van dit jaar vindt plaats van 25 tot en met 29 oktober in A Coruña (Spanje). VI.BE is aanwezig met Belgium Booms om de Belgische worldwide muzieksector in the picture zetten!

27.09.23

Nieuws
WOMEX – Worldwide Music Expo – is de meest internationale en cultureel diverse muziekbijeenkomst ter wereld én de grootste conferentie van de worldwide muziekscene, met een impressionante netwerkbeurs, boeiende lezingen, filmscreenings en showcaseconcerten.
WOMEX is niet alleen het nummer één netwerkplatform voor de worldwide muziekindustrie. Het muzikale spectrum is ongeëvenaard, variërend van super traditioneel tot nieuwe mondiale lokale underground, waarbij zowel folk-, roots-, jazz-, lokale en diasporaculturen als urban en elektronische geluiden van over de hele wereld worden omarmd.
VI.BE is samen met de collega’s van Wallonie-Bruxelles Musiques aanwezig onder de noemer ‘Belgium Booms’ om er de showcases van Aleph Quintet en Avalanche Kaito en de Belgische scene te promoten en ondersteunen. 

Belgium Booms plannen

We hebben weer heel wat in petto om de traditionele en worldwide muzieksector in the picture te zetten. Vooraf wordt het woord over de Belgische aanwezigheid en de showcaseconcerten van Aleph Quintet en Avalanche Kaito wijd verspreid via onze site, socials, mailings, ... you name it!

Tijdens het event baten VI.BE en WBM naar goede gewoonte een Belgium Booms stand (119, 120, 129, 130 & 131) uit om de Belgische sector een gezicht te geven en tegelijk van een uitvalsbasis te voorzien. Daarnaast wordt de aanwezige Belgische delegatie uitgelicht in de online Belgium Booms brochure. En er is natúúrlijk de legendarische Belgium Booms drink, die zal plaatsvinden op de stand op vrijdag 27 oktober om 16u. Aftellen!

Over Belgium Booms

Belgium Booms is een samenwerking tussen VI.BE and Wallonie-Bruxelles Musiques, met de steun van Sabam for Culture en PlayRight+. Het steunt en promoot Vlaamse, Waalse en Brusselse artiesten in het buitenland, en helpt hen en hun entourage om een duurzame internationale carrière te ontwikkelen. Meer info via belgiumbooms.be

Promo adverteren

Reclame