VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Ão speelt dankzij Excite dit weekend op Explore the North

Ão speelt dankzij Excite dit weekend op Explore the North

Dit weekend speelt Ão op Explore the North in Leeuwarden dankzij Excite!

23.11.23

Nieuws

Ook dit jaar stuurt Excite, voluit Exchange of International Talent in Europe, jong talent op hun eerste buitenlandse avonturen. Excite is een uitwisselingsproject tussen acht Europese muziekorganisaties, waaronder VI.BE. Elk jaar kan VI.BE zo, samen met andere partners, Belgen naar het buitenland sturen voor eerste speel- en mediakansen, en ontvangen we ook buitenlandse artiesten voor hun eerste Belgische media- en speelkansen aanbieden.

Vanuit België vertrok Niels Orens zo in augustus op Excite trip naar het prestigieuze Dockville Festival in Hamburg. Onlangs mochten VI.BE, Sonic City, PXL-Music en Urgent.fm via Excite nog Alice Low uit het Verenigd Koninkrijk en Willow Parlo uit Duitsland ontvangen.

Dit weekend is het de beurt aan Ão om via Excite het beste van zichzelf te gaan geven op Explore The North. Het stadsfestival in Leeuwarden focust op muziek, literatuur en theater, en lokale helden delen er het podium met internationale toppers en jong talent speelt samen met oude bekenden: van klassieke virtuozen tot elektronische avonturiers. 

Het wordt een fijn weekend, met een diner met mensen uit de Nederlandse muzieksector, een stadsexpeditie door Leeuwarden, georganiseerd door het festival, en natuurlijk als hoogtepunt, een show van Ão. Je ziet hen zaterdag om 14u30 op het podium van Neushoorn.

Tickets vind je hier.

Promo adverteren

Reclame