VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

The stage could be yours: VI.BE zoekt stagiairs

‘The stage is yours’, hoor je ’t ons al zeggen? We zoeken stagiairs die ons team in het voorjaar van 2024 willen versterken bij de communicatie van Lokale Helden en de ondersteuning van enkele Belgium Booms events. Go go gooooo! 

12.12.23

Nieuws

Jij...

  • bent een overdreven enthousiaste muziekfan.
  • bent een denker én een doener die zich keihard wil smijten voor de missie van VI.BE en samen met ons wil werken aan een bruisende muziekscene waarin elke artiest kan groeien en shinen. 

  • herkent je in één van deze profielen:

    • Jij bent een storyteller pur sang: een mailing, nieuwsartikel of tweet schud je moeiteloos en helemaal foutloos uit je pen, mouw of toetsenbord, altijd met de juiste tone of voice. Je denkt in verhalen. Maar ook overtuigen kan je als geen ander, je staat te popelen om regionale media te enthousiasmeren over Lokale Helden en iets te laten doen rond al wat er in hun buurt gebeurt. Grafische skills zijn een plus, geen must(periode: van februari tot mei

    • Je bent van alle markten thuis en wil je smijten voor de deelwerking jazz, folk en wereldmuziek. Naast een organisatorisch talent, beschik je over de nodige communicatieskills (ook in het Engels en Frans). Veel verantwoordelijkheid schrikt jou niet af. Basiskennis van Microsoft Office en InDesign is een plus. (periode: vanaf februari)

Wij...

  • bieden je een uitdagende stage in de music bizz, die aansluit bij je verwachtingen, ervaring, goesting of studie. 
  • bieden je heel veel liefde en begeleiding, toffe collega’s en een fijne werkplek in het centrum van Brussel. 
  • zetten soms ook eens koffie voor jou, beloofd!
     

Interesse?

Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten! Mail stage@vi.be met je cv en motivatie en vermeld duidelijk in welke stage je geïnteresseerd bent en in welke periode je stage kan lopen.
 

Hoezo, je kent VI.BE nog niet?

VI.BE is het steunpunt voor artiest en muzieksector — van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal, en de organisatie achter o.a. het gratis advies, het VI.BE platform, Lokale Helden, de MIA’s, de VI.BE scriptieprijs, de Week van de Belgische muziek, de Stoemp! Brusselse caféconcerten en Belgium Booms.

Amplo maart '24

Reclame