VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

mzkt zkt mzkt

Enthousiaste zanger(es) voor een elektronisch muziekproject gezocht

12.02.24

Mzkt Zkt Mzkt

Wie ben ik?
Ik ben een echte computer producer met een enorme liefde voor muziek. De voorbije jaren heb ik veel nummers van andere artiesten herwerkt, waarbij ik nagenoeg enkel de zang behield en de muziek compleet herschreef. Daarvan zijn er ondertussen een redelijk aantal op CD of online uitgebracht (o.a. via gewonnen wedstrijden en op verzoek). Maar nu vind ik dat het wel eens tijd wordt om volledig eigen werk de wereld in te sturen.

Wat maak ik?
Het gaat bij mij om zeer gevarieerde muziek: van rustige bijna orkestrale nummers over schaamteloze pop tot stevige elektronische sounds. De constante die ik zelf merk, is dat mijn muziek een 80's vibe heeft, catchy en melodisch is. Mijn lyrics zijn eerder verhalend en herkenbaar, soms rauw, en ze gaan verder dan het gebruikelijke liefdesverdriet. Op dit moment zijn er een 10-tal nummers die ingezongen zouden kunnen worden.

Wat zoek ik?
Het is mijn hoop om een enthousiaste zangeres te vinden die haar stem en het Engels goed beheerst. Het is mijn idee om eerst een aantal nummers te gaan inzingen en af te werken, deze de wereld in te sturen, maar daarna ook samen het podium te gaan opzoeken en verder nieuwe nummers te gaan maken.

Hoe zie ik het?
Moest je interesse geprikkeld zijn, laat ons dan eerst elkaars werk eens beluisteren en zien hoe dat bevalt. Ik kan een Google Drive mapje met je delen, zodat je kan luisteren en lezen. Wie weet vinden we elkaar op muzikaal vlak en kunnen we kijken waar dit ons brengt.

Contact

roelvf@hotmail.com

Van
Band
Genre
Klassiek - Electronic - Pop
Instrument
Stem
Plaats
Lier
Promo adverteren

Reclame