VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

mzkt zkt mzkt

Medemuzikanten gezocht (regio Westhoek)

25.05.23

Mzkt Zkt Mzkt

Hoi!

Voor mijn alter ego METJOEWW ben ik stilaan meer en meer aan het afstappen van mijn singer-songwriter / indie vibes.

Achter de schermen zitten we enorm veel songs te schrijven om uiteindelijk full rock (met enkele knipogen naar (nu) metal) te gaan.

Het doel is om vanaf 2024 er volop in te vliegen met full rock setting: meerdere gitaristen, bassist, drummer, eventuele backing vocals én op termijn eventueel een tweede toetsenist. Zelf speel ik piano, schrijf ik de songs en doe ik de vocals/harmony parts, maar de tweede toetsenist zou vooral ingezet worden om strijkers of elektronische elementen bij te plaatsen in de songs.

Welk genre, hoor ik je denken? Wel... Mijn grootste invloeden liggen in de symfonische rock / nu-metal sound met toch ook een behoorlijk aantal metal en zelfs klassieke invloeden. Denk maar aan bands zoals Evanescence, Within Temptation, Breaking Benjamin, Linkin Park, ...

Muziektheorie is geen vereiste, maar wel een groot pluspunt. Onze songs transponeren we graag eens, afhankelijk van vocals en setting. Het daagt ons ook telkens opnieuw uit, denk maar aan akoestische performances. Ervaring is een mooi pluspunt!

Spreekt er jou iets aan in dit bericht? Aarzel niet langer en contacteer me gerust!

Enige twee vereisten:
(1) GEEN 'ik zie wel wanneer ik eens tijd heb om te repeteren' mentaliteit aub - daar zijn we niet naar op zoek
(2) Open communicatie.

Contact

info@metjoeww.com

Van
Band
Genre
Metal - Rock
Instrument
Stem - Toetsen
Plaats
Veurne
Stage oproep 2023

Reclame