VI.BE

mzkt zkt mzkt

Funky band zoekt drummer & toetsenist!

29.09.22

Mzkt Zkt Mzkt

Hey!

Wij zijn een gepassioneerde band (zangeres, gitaar & basgitaar) die covers brengt binnen de funk-, blues, jazz- en af en toe popwereld. Met enkele voorbeelden zoals Gregory Porter, Jamie Cullum, Joss Stone, Stevie Wonder, Alicia Keys,… Op langere termijn is het de bedoeling dat we ook met eigen werk naar buiten komen.

We zijn voor onze band op zoek naar een ervaren drummer en toetsenist die binnen deze genres goed zijn/haar weg kan vinden. De leadzangeres speelt zelf ook piano, maar wil ook kunnen loskoppelen van haar instrument als frontvrouw van de band.

Een goeie inzet is absoluut vereist aangezien het de bedoeling is om kwalitatieve optredens te kunnen geven. De muzikanten hebben allemaal meer dan 10 jaar ervaring, dus voorbereid naar de repetities komen is een absolute must.

Qua leeftijd zijn we op zoek naar muzikanten tussen de 22 en … jaar. Belangrijk is vooral dat het klikt op persoonlijk en muzikaal vlak. ;-)

Regio om te repeteren valt nog te bekijken aangezien de zangeres & gitarist van Aalst zijn en de bassist van het Antwerpse. Een middenweg lijkt ons gepast!

Contact

Indien je interesse zou hebben, kan je contact opnemen via volgend e-mailadres: singersongwriterdebbiejacob@gmail.com

Wij kijken er alvast naar uit om je te leren kennen!

Van
Band
Genre
Blues - Jazz - Pop - Rock
Instrument
Drum - Toetsen
Plaats
Aalst