VI.BE

mzkt zkt mzkt

F.A.R zoekt drummer!

19.09.22

Mzkt Zkt Mzkt

Metalband is op zoek naar een drummer. Genre is moeilijk te omschrijven. Het heeft wat invloeden weg van Channel zero, Pantera, Machinehead. Er kunnen altijd wat nummers doorgestuurd worden mocht er interesse zijn. Je zal terechtkomen in een toffe bende met een passie voor muziek dus inzet en toewijding is wel een must. Een rijbewijs en eigen vervoer is handig. Eigen materiaal is vanzelfsprekend.
Wat hebben wij jou te bieden... Wij hebben een full album op poten. Momenteel zijn de laatste opnames afgerond. Je zal bij ons instappen op het punt dat we die cd gaan inoefenen. Uiteraard hangen hier ook shows aan vast. Je stapt nu dus mee op een trein die al aan het bollen is. Maar uiteraard heb je voor de volgende batch nieuwe nummers en het verdere verloop van de band volledige inspraak. Beslissingen worden altijd met iedereen besproken.
Ieder van ons heeft reeds meerdere bands/projecten en jaren op de teller. Onze leeftijden schommelen tussen de 30 en 35 jaar. Repetities kunnen doorgaan in Ertvelde. Drum kan en mag blijven staan.

F.A.R

Contact

Angelo.v@hotmail.be

Van
Band
Genre
Metal - Andere
Instrument
Drum
Plaats
Gent
Repetitieruimtes launch

Reclame