VI.BE

mzkt zkt mzkt

Rockband zoekt DRUMMER!

06.10.21

Mzkt Zkt Mzkt

Hallo!
Wij zijn Cuts & Bruises, een vierkoppige rockband uit regio Aarschot. Met veel pijn in het hart nemen we binnenkort afscheid van onze huidige drummer. Daarom zoeken we dus een nieuwe drummer.
We maken duistere rockmuziek met invloeden uit noiserock en grunge. Zelf zijn we fan van bands als Brand New, Placebo, Stake, Raketkanon, Queens of The Stone Age, A Place to Bury Strangers, Chelsea Wolfe, Smashing Pumpkins,… (eigenlijk te veel om op te noemen). Deze bands hebben echter één ding gemeen: ze zijn duister en maken pokkeveel lawaai. Dat thema komt zeker en vast terug in onze eigen muziek.

Momenteel werken we aan onze eerste EP. We gaan deze keer een andere richting uit dan de twee singles die al eerder online verschenen (‘Ghosting’ en ‘The Devil’). Momenteel zitten we dus volop in het schrijfproces. Binnenkort duiken we de studio in. Daarnaast treden we regelmatig op in verschillende regio’s in Vlaanderen.

We zijn op zoek naar een drummer die even gemotiveerd is als ons en mee wilt werken aan de toekomst van de band. We nemen de band serieus en hebben de ambitie om onze muziek naar een hoger niveau te tillen. In praktijk verloopt alles gelukkig niet zo ernstig. We werken heel hard, maar maken na de repetities ook graag plezier en drinken graag een pintje samen. De repetities gaan wekelijks (minstens 1x per week) door in ons repetitiekot in Testelt. Er is een volledige drumkit aanwezig.

Contact

Interesse? Stuur een berichtje naar cutsbruises@hotmail.com!

Van
Band
Genre
Rock
Instrument
Gitaar
Plaats
Aarschot
DNL 2021 v2

Reclame