VI.BE

mzkt zkt mzkt

Gezocht: Drummer met ambitie

06.08.21

Mzkt Zkt Mzkt

Hi, wij zijn rockband The 5 AM en we repeteren in het voetbalstadion van Lier. We bestaan ondertussen 8 jaar en spelen een repertoire van eigen songs in een klassieke opstelling: bassist, 2 gitaristen + zang en een drummer.

Qua genre spelen we rock, poprock, met een soulvibe, soms ook wat alternatiever, zolang er maar een toffe groove in zit en harmonieuze refreinen. ;-) Het draait bij ons vooral over samen muziek maken binnen een toffe vibe, waarbij de funfactor belangrijk is, gecombineerd met af en toe de nodige discipline natuurlijk. :-)

We evolueren constant en staan open voor verschillende genres en/of songs.

Sinds kort zijn we op zoek naar een nieuwe drummer. Op de planning staat het inwerken van een nieuwe setlist via repetities in Lier, met oog op de opname van een nieuw album, waarvan we een soundtrack mogen aanleveren voor een nieuwe Vlaamse film die volop in de maak is.
Qua planning voor live optredens ligt onze focus voornamelijk op de betere optredens te pakken te krijgen in het festivalseizoen van 2022.

Contact

Heb je interesse om eens te kennis te maken, wat samen te komen jammen met een afsluitende frisse pint om te zien of het klikt? Laat ons gerust iets weten via: info@the5am.net of via gsm: +32 494 20 57 44.

Meer info: http://www.the5am.net (Let wel, dit zijn nog oudere opnames, vandaar de planning om eind dit jaar een nieuw album op te nemen ;-).

Van
Band
Genre
Pop - Rock
Instrument
Drum
Plaats
Lier
Stagiairs najar

Reclame