VI.BE

mzkt zkt mzkt

Zangeres zkt gitarist(e)

23.03.21

Mzkt Zkt Mzkt

Hey! Ik ben Gayel, 32 jaar en kom uit Bilzen (Limburg). Ik ben een bommetje creativiteit en verzin graag teksten (eng/nl) en zanglijnen in verschillende genres. Met mijn teksten wil ik verhalen vertellen, soms serieus, maar ook regelmatig met humor en zelfspot. Ik speel een beetje piano, maar dit vooral ter begeleiding van de zang.

Ik ben op zoek naar een enthousiaste gitarist(e), die ook graag eigen nummers wil opbouwen. Iemand die al enigszins ervaring heeft in songwriting, waar ik ook wat van kan leren. Als je ook nog wat kan zingen, is dat heel fijn meegenomen!

Ben jij open-minded (als in genres, maffe ideeën... geen benefits ofzo), heb je gevoel voor humor, zoek je een band voor lange termijn (met optredens), wil je vooral een leuke tijd hebben en zoek je ook een goedgeluimde zangeres? Hoera, misschien hebben we een match!

Meer over mij: onder de naam Spinsel maak ik sketches en humoristische Nederlandstalige muziek. Voorlopig kan je mij zien of horen op https://www.youtube.com/channel/UCSq6NC8zUGRNLLiCeJDIpOA/videos

Contact

gayelvandemoosdijk@hotmail.be

Van
Muzikant
Genre
Blues - Pop - Andere
Instrument
Stem - Toetsen
Plaats
Bilzen
Lotto - Meet & Greet Equal Idiots - April 2021

Reclame