VI.BE

mzkt zkt mzkt

Deer Wilson (Antwerpse band) zoekt toetsenist(e), blazers en/of strijkers

30.09.20

Mzkt Zkt Mzkt

Hallo,

Wij zijn Deer Wilson. Wij zijn een Antwerpse alternatieve, funky, pop, soul band en zijn op zoek naar muzikanten die onze band willen vervolledigen. Onze grootste voorkeur gaat uit naar een toetsenist, maar een blazer(-sectie), harpist, violist of cellist is ook zeker welkom. Als je onze zangeres kan voorzien van backing vocals is dat een extra troef.

Onze bezetting bestaat momenteel uit een gitarist, bassist, drumster en een zangeres (die ook ukelele en accordeon kan spelen). Wij zijn allen tussen de 29 en 56 jaar oud, met minstens 15 jaar muziek-/bandervaring. We spelen zowel eigen nummers als covers. Deer Wilson is nu ongeveer 3 jaar een band. We zien samen muziek spelen als een groot plezier en spreken ook af om samen iets te gaan drinken/eten, samen te praten over koetjes, kalfjes en uiteraard muziek. We zijn ambitieus en treden zeer graag op, maar we zien het vooral als een hobby.

Wij repeteren om de twee weken op maandagavond (19u30/20u-22u30) in een gehuurd repetitiekot afwisselend in Kontich en Merksem. Indien de tijd het toelaat, aangezien we allemaal fulltime werken (in shiften of daguren) en/of een gezin hebben, proberen we meer te repeteren, zeker als er optredens op het programma staan. Gezien de coronacrisis zijn er momenteel geen optredens gepland en willen we ons focussen op het uptunen/aanpassen van onze huidige nummers, het maken van nieuwe nummers en covers.

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen spelen en wil je eens mee komen jammen? Stuur ons een mailtje. Via onderstaande link kan je onze oudere nummers horen, het zijn niet de beste opnames, maar dan kan je toch al horen in welke stijl we ongeveer spelen.

https://vi.be/platform/deerwilson

Hopelijk tot snel!

Groetjes,
Deer Wilson

Contact

deerwilson7@gmail.com

Van
Band
Genre
Pop - Rock - Andere
Instrument
Blazer - Strijker - Toetsen - Andere
Plaats
Kontich
Stagiairs najar

Reclame