VI.BE

mzkt zkt mzkt

Zanger en gitarist zoeken drummer, tweede gitarist en bassist voor nieuw project

28.08.20

Mzkt Zkt Mzkt

Wij zijn een gitarist (27) en een zanger (27) die op zoek zijn naar een drummer, tweede gitarist en bassist voor een nieuw project.

De zanger is voornamelijk into Metalcore. Bands zoals Architects, Adept, Being as an Ocean, Fit for a King, Silverstein, August Burns Red, etc.

Ikzelf (gitarist) put inspiratie uit verschillende genres. Momenteel luister en speel ik veel Pyschedelische Blues Rock, Stoner Rock en Doom. Ik heb ook een hele grote appreciatie voor klassieke rock. Voorbeelden van bands zijn Black Sabbath, Deep Purple, All Them Witches, Green Lung, Truckfighters, Mastodon, Dopethrone en Tool.

Het uiteindelijke genre maakt ons in principe niet veel uit, aangezien we volledig voor eigen werk willen gaan. Op die manier kan iedereen er een stukje van zijn ziel in kwijt. Het enige uitgangspunt is dat het stevig mag zijn.

Wat wel belangrijk is voor ons is de goesting om er volledig voor te willen gaan, en veel te willen repeteren. We hebben allebei veel ambitie en willen snel een gevestigde waarde worden. We zouden twee keer in de week willen repeteren. De dagen zijn bespreekbaar.

Een eigen repetitieruimte hebben we niet, maar we zouden graag repeteren in cultureel centrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg, omdat we hier allebei al goede ervaringen hebben gehad. We staan natuurlijk ook open voor andere opties. We zijn allebei afkomstig uit het Mechelse.

We verwachten geen virtuozen (want dat zijn wel zelf ook niet), wel gasten die er veel zin in hebben.

Contact

nolsenbert@gmail.com

Van
Band
Genre
Metal - Rock - Andere
Instrument
Bas - Drum - Gitaar
Plaats
Heist-op-den-Berg

Reclame