VI.BE

mzkt zkt mzkt

Showorkest Forever Band zoekt gitarist en toetsenist

21.08.20

Mzkt Zkt Mzkt

Showorkest Forever Band, 70 muzikanten sterk, uit Steenhuffel (Vl.-Brabant) zoekt een gitarist en toetsenist om zijn rangen te versterken. Het repertoire is enorm gevarieerd: soundtracks, pop, rock, hedendaags, bigband,...you name it, we play it, maar vooral gespecialiseerd in het begeleiden van binnenlandse en buitenlandse artiesten.

De gitarist en pianist krijgt van elke nummer een uitgeschreven partituur met structuur en noten- en/of akkoordenschema. Er wordt verwacht dat je zelfstandig je partituur kunt instuderen en de juiste klank bij het juiste nummer speelt. Je vormt, samen met de drum en de bas, het kloppend hart van het orkest. Goed kunnen lezen is een must, kunnen soleren en improviseren op basis van akkoordenschema's een pluspunt.

Repeteren doen we wekelijks in onze eigen zaal te Steenhuffel op vrijdagavond van 20:00 tot 22:30 uur en zondagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur. Er wordt niet verwacht dat je elke repetitie aanwezig bent, maar een rato van 70% is toch een minimum om de voeling met het orkest niet te verliezen.

Jaarlijks spelen we een 150- a 200-tal verschillende nummers. We treden minstens 8 keer per jaar op voor een publiek dat varieert tussen de 250 en 3500 toeschouwers.

Kan je ook een beetje zingen, dan is er zeker de mogelijkheid om jouw favoriete nummers te brengen met een groot orkest achter jou.

Er hangt geen vergoeding vast aan deze vacature, we zijn een amateurorkest. Wel kan je in dit orkest enorm veel ervaring opdoen in quasi elk genre en jaarlijks optreden met verschillende artiesten op grote podia voor duizenden toeschouwers. Je komt sowieso in een fijne groep (familie) terecht en dat is ook geld waard ;).

Check zeker ons youtubekanaal om te zien en te luisteren wie we zijn. Heb je nog vragen, aarzel niet om ze te stellen. Voel je je aangesproken, laat dan zeker iets weten in een berichtje waarin je jezelf kort voorstelt. Laat je gegevens (email, telefoon,...) achter en dan nemen we snel contact met je op.

Hopelijk tot snel!

Contact

email: filip_adriaensens@hotmail.com
telefoon: +32478212373

Van
Band
Genre
Blues - Klassiek - Electronic - Jazz - Pop - Reggae - Rock - Andere
Instrument
Gitaar - Toetsen
Plaats
Steenhuffel

Reclame