VI.BE

mzkt zkt mzkt

J-pop of J-rock band in Leuven/België

29.07.20

Mzkt Zkt Mzkt

Hey allemaal, ik post dit om te zien of er jongeren zijn die interesse hebben om dit genre te spelen. Zelf ben ik super gemotiveerd voor J-rock en J-pop, omdat deze liedjes allemaal sterke emoties terugbrengen van de anime waar ze worden gebruikt als de openings, ost’s en endings.

Ik ben een jongen van 17 jaar oud, ik speel gitaar sinds 1 jaar en doe hard mijn best om vooruit te komen. Ik kan nog geen liedjes spelen, maar ik spendeer elke dag veel uren om ze te leren m.b.v. tabs en ze te luisteren. Ik ben de afgelopen maanden vooral bezig geweest met akkoorden te ontdekken en de noten mee te volgen in de J-rock- en J-pop-liedjes.

Als de band zou kunnen ontstaan zou ik dit echt fantastisch vinden. Niks is leuker dan liedjes te spelen waar je het meest van houdt. Voor de band zou ik een bassist, een drummer, een 2de gitarist (optioneel) en een zanger nodig hebben. De zang van de liedjes zou in het Japans of in het Engels kunnen. Japans zou heel moeilijk mee te zingen zijn, maar is wel de originele en dus waarschijnlijk de meer emotioneel aansprekende versie, maar als de zanger(es) zou zingen in het Engels kan er meegezongen worden en zal het ook denk ik even leuk zijn als we de melodie maar identiek spelen.

Ik heb geen repitieruimte. Het ding is dat voordat ik deze post plaatste ik dacht dat het een zeer goed idee was om het idee al te posten op deze site, ookal heb ik nog niet veel ervaring met gitaar noch met stage performance. Ik kan wel oefenen op deze liedjes maar als je geen groep hebt om ze samen te spelen zul je er nooit ten volste van genieten en sinds dit genre in België amper bekend is leek het me beter om direct te zoeken voor een band.

Hopelijk zijn er een paar boys of girls die hieraan mee willen doen!

Contact

e-mail: luciorodriguezcala@gmail.com
Via mail kunnen we contact uitbreiden naar gsm/sociale media

Van
Muzikant
Genre
Pop - Rock
Instrument
Gitaar
Plaats
Leuven
Ode aan de Belgische Muziek

Reclame