VI.BE

mzkt zkt mzkt

Singer-songwriter zoekt medemuzikanten om aan nummer te schrijven en op te nemen

24.07.20

Mzkt Zkt Mzkt

Dag medemuzikanten,

Ik ben Tom Van Hoof, 18 jaar. Ik zing al sinds mijn twaalf jaar en speel +- 2.5 jaar gitaar. Ik heb gitaar leren spelen in het ziekenhuis, tijdens mijn kankerbehandeling en probeerde al snel mijn eigen liedjes te schrijven waarin ik mijn emoties kwijt kon. Na mijn behandeling kreeg ik dankzij Make-a-wish de kans om samen te werken met Tom Dice, met wie ik mijn liedje 'Je Weet Het Nooit' verbeterde en opnam.

Ondertussen probeer ik zelf nieuwe liedjes te schrijven, maar omdat ik zelf weinig kennis van muziektheorie heb, blijft dit moeilijk. Teksten schrijven is dan weer helemaal mijn ding.
Op dit moment heb ik enkele nummer liggen die ik graag met andere muzikanten wil verbeteren. Met enkel gitaar klinken ze namelijk een beetje leeg en saai. Ik ben bereid om samen te werken met muzikanten die verschillende instrumenten bespelen, zo kan ik mijn blik verruimen en op nieuwe ideeën komen.

Dus speel je basgitaar, elektrische gitaar, piano, cello, viool, drums, trompet, dwarsfluit enz. en heb je een creatieve geest? Laat dan iets weten! Ervaring is niet nodig. Ik klamp me ook niet vast aan één genre. De muziek die ik maak is een beetje singer-songwriterstijl. Voorlopig schrijf ik Nederlandstalige nummers maar ik wil mogelijk ook in het Engels gaan schrijven in de toekomst. Ik vind het sowieso erg belangrijk dat ik mijn verhaal kan vertellen via de lyrics.

Hopelijk tot gauw!

Contact

Tom Van Hoof
04 71 68 11 26
iamtomvanhoof@gmail.com of tom.vanhoof9@outlook.com
Meir 7 2430 Laakdal

Van
Muzikant
Genre
Pop - Andere
Instrument
Gitaar - Stem
Plaats
Laakdal

Reclame