VI.BE

mzkt zkt mzkt

Componist zoekt ensemble voor film/theater/dansprojecten

17.07.20

Mzkt Zkt Mzkt

Ik ben Jelle (29), componist en muzikant. Ik schrijf voornamelijk muziek voor film en theater, maar dit is telkens voor een verschillend ensemble.

Ik ben dus eigenlijk op zoek naar een vast ensemble: muzikanten die je kent en waar je goed mee overeen komt. Met dit ensemble zou ik graag projecten aangaan met dansers, choreografen, filmmakers, acteurs...

Qua stijl is het dus zeer afhankelijk van het project waar we zouden aan werken: soms filmische muziek, soms arrangementen van pop of andere muziek, soms jazzy, of soms met elektronica. In ieder geval veel afwisseling, uitdaging en plezier.

Wie zoek ik daarvoor? Strijkers, houtblazers, koperblazers, pianisten, gitaristen, slagwerkers... Noem maar op. Zangers misschien voorlopig nog niet. Zelf zou ik ook meespelen op cello/viool/ piano/gitaar/... (afhankelijk van wat nodig is).

Waar zou dit doorgaan? Ik ben van Leuven, dus dat zou ideaal zijn, maar het hangt ook af van met welk project we bezig zijn natuurlijk.

Meer over mezelf: ik studeerde compositie aan het Lemmens bij Piet Swerts en Pieter Schuermans. Ik werkte onder andere samen met I solisti (blazersensemble), saevus (koor) en Max Last (theater). Mijn composities zijn onder andere uitgevoerd in DeSingel Antwerpen en de Handelsbeurs Gent. Ik ben leerkracht compositie, maar componeer uiteraard ook naast mijn lesuren. En ik ben multi-instrumentalist: ik speel piano, gitaar, viool, cello, trompet...

Geïnteresseerd? Laat maar iets weten.

Contact

music.ramoo at gmail.com

Van
Muzikant
Genre
Klassiek - Electronic - Jazz - Pop - Andere
Instrument
Blazer - Drum - Elektronica - Gitaar - Percussie - Stem - Strijker - Toetsen - Andere
Plaats
Leuven

Reclame