Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

West Rim is niet enkel de naam van een folkformatie, het is ook de naam van één van mooiste plaatsen op onze aardbol. Want dat is wat de groep probeert te doen: weg van stoffige studio's of kille kamers. Muziek hoort bij de locatie: daar waar een ontmoeting is, tussen mens, natuur of cultuur.

In hun muziek nemen deze muzikale broers en zussen je mee op hun reis doorheen hun zekerheden en onzekerheden, doorheen liefde en ontgoocheling. Een zoektocht naar zowel nieuwe als traditionele geluiden, naar eenvoud of naar harmonie.

De harmonie van de stemmen, zangeres Amelken bijgestaan door haar broers, is in de eerste plaats kenmerkend voor de groep. Verder gaan de muzikanten op zoek naar echtheid. Echtheid in melodieën, klanken en instrumenten. Traditionele doedelzak en diatonische accordeon vormen een geheel met frisse ritmes en veelklanken.

West Rim vereenzelvigt zich met het geluid dat het resultaat is van al die avonturen, ervaringen en ontmoetingen uit hun jonge leven. Dat geluid staat niet vast maar groeit. Ieder optreden brengt een nieuwe klank, ieder nummer opent een perspectief, net als iedere stap die de pelgrim zet onderweg naar zijn einddoel.


Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required