Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

153 deelnemers

0 dagen te gaan

Afgelopen

Popadvies, vi.be, Play & Produce, SOUND/CHECK, Stoemp!, Poppunt Magazine, Popthesisprijs, infosessies, Poppuntgids, themapublicaties, Poppunt.tv …

Omschrijving

Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond en Poppunt bundelen de krachten met Amsterdam Dance Event om de blik van dance-lievend Nederland en verre omstreken expliciet op Vlaanderen te richten. Van woensdag 18 t.e.m. zondag 22 oktober staat Amsterdam dit jaar, voor de 22e keer, in het teken van elektronische muziek in clubs, op podia en kelders en daken verspreid doorheen de stad.

Als Festival Hangout van ADE 2017 bevindt De Brakke Grond zich in het hart van het grootste clubfestival ter wereld, een kans om Vlaanderen op de kaart te zetten die we niet onbenut laten. Een week lang halen we het Gentse label Moodfamily naar Amsterdam, dat met artiesten als Stavroz, Harted en AMyn alles in huis heeft om bovenop de radar van het dancecircuit te geraken.

We zetten op de koop toe een dj-booth neer in de foyer van De Brakke Grond die plaats biedt aan vers vi.be-talent! Moodfamily kiest twee top-dj’s die tijdens ADE de foyer op zijn kop kunnen zetten op vrijdag 20 oktober tussen 13 en 17 u. Zin in een dagje Amsterdam om je in de kijker te spelen in dé Festival Hangout van ADE? Knal die mix online en schrijf je in!


Informatie
Doelgroep: Dj
Regio: Nationaal
Genre(s): Electronic
Vergoeding: Vast
Onkostenvergoeding van € 150
Inzending:
  • 1 mixtape
  • Bio
  • Line-up: name, function, date of birth, gender, location
  • E-mailadres
  • Telefoon
  • Foto
Deelnemers 153
Deelnemers zijn enkel zichtbaar voor deelnemers.