Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

174 deelnemers

53 dagen te gaan

Log in om in te zenden

Wij zijn een vereniging die jonge rockbands de kans wil geven zich te ontplooien door een optreden te geven op het Begijnhofpark & Boerenhol in Kortrijk.

Omschrijving

Road Rock is een live music contest met fantastische prijzen voor opkomende rockbands uit heel Vlaanderen.

Uit de inzendingen kiezen we 8 bands voor de finale op 9 en 10 juni in het Boerenhol te Kortrijk, tijdens de Sinksenfeesten.

De 3 winnende bands spelen op 31 augustus in het Begijnhofpark van Kortrijk de grote slotfinale als voorprogramma van The Van Jets, Daan en Emma Bale. Stand-up comedian Gunter Lamoot neemt de presentatie voor zijn rekening.

De winnaar gaat bovendien naar huis met €3.000 aan materiaal plus een professionele studio-opname van één complete single in Catharsis Productions! Nummer 2 krijgt €2.000 aan materiaal en mag voor 6 uur de studio in. De band op de derde plaats pakt €1.000 aan materiaal.

Een gooi doen naar de eeuwige roem? Schrijf jouw band snel in voor deze onvergetelijke wedstrijd! Op 12 april sluiten we de inschrijvingsronde.


Informatie
Doelgroep: Band
Regio: Nationaal
Genre(s): Blues, Metal, Pop, Reggae, Rock
Vergoeding: Vast
Winnaar: €3.000 aan materiaal + studiotijd // 2e plaats: €2.000 aan materiaal + studiotijd // 3e plaats: €1.000 aan materiaal
Inzending:
  • 3 song(s)
  • Bio
  • Line-up: name, function, date of birth, gender, location
  • E-mailadres
  • Telefoon
  • Foto
Deelnemers 174
Deelnemers zijn enkel zichtbaar voor deelnemers.