Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Ex-deelnemer van The Voice Van Vlaanderen 2019

In 2013 begon Tars met het schrijven van eigen nummers. Nu blijft hij nog steeds op zoek gaan naar z'n eigen ding waarbij hij de gitaar en het songwriten gebruikt om al zijn emoties en bedenkingen over liefde, leed en leven in kwijt te kunnen. Samen met Nicolas Vlaeminck (winnaar westtalent 2016) als ondersteuning deed hij meerdere optredens/live sessies/opnames...

In deze periode bouwde Tars een mooi repertoire uit met variërende nummers. Na wat podiumervaring (lees: Kleine cafétjes/zaaltjes in West-Vlaanderen, het Gentse, auditie voor 'De beste singer-songwriter van Vlaanderen', buskerstage Vama Vêche, buskerstage leffingeleuren, buskerstage Dranouter en voorprogramma van Maaike Ouboter in de Arenbergschouwburg te Antwerpen.) wil hij graag een stap verder gaan en zich bezighouden met grotere optredens (zoals de najaarspresentatie 2015 van MEDIALAAN en Q beach-house 2016 waar hij, door geselecteerd te worden, optrad in naam van Q-music) en het recorden van zijn materiaal in een studio.

Naast het recorden van zijn eigen materiaal (EP: 'The heart remains') kon Tars ook nog proeven van het studiowerk door deel te nemen aan een reclamecampagne voor een nieuw programma van VTM waarvoor hij geselecteerd werd.

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required

  tarsvanhaecke@hotmail.com

  0470 88 05 74