Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Eigenlijk gaat het leven goed. Eigenlijk heeft Sebastiaan alles wat hij zich kan wensen. En eigenlijk is het niet genoeg.

Soms is het verlangen naar dat wat “het andere” zou kunnen zijn zo groot, dat je alles opbergt en vertrekt. Dat is wat Sebastiaan deed: op reis gaan. Zonder plan, maar met gitaar. Negen maanden, veel vragen en één duidelijk antwoord later, kwam hij terug thuis. Met een karrevracht aan nummers, beelden en inspiratie. En de onontkoombare wetenschap dat hoe minder hij zoekt, hoe sneller de dingen hem vinden.

---

2018 Naast zijn voorstelling in de AINSI (Maastricht), Het Stadsmuzikantenfestival (Tongeren) en Dranouter (Muziekbank), richtte Sebastiaan samen met Ine Verhaert Collectief Ablatief op. Een muziektheater gezelschap met meer! Voor MoMeNT maakten zij de voorstelling Puzzel Mij, gecoacht door Peter De Graef.

Verder is hij ook bezig met de afronding van zijn debuut EP die in het voorjaar van 2019 zal uitkomen.

2017 Afgelopen jaren speelde Somebody Called Me Sebastiaan op het buskerpodium van Suikerrock en Leffinge Leure (met dank aan vi.be).

Als resident bij MoMeNT maakte hij een live muziekvoorstelling op basis van het verhaal van zijn reis, aangevuld met beelden. Hij werd hierbij gecoacht door Jan Straeteman (Score Losers) en Kristof Timmerman.

Momenteel neemt Sebastiaan zijn album op, in samenwerking met producer Tom Proost (Raymond Van Het Groenewoud).

Klik hier voor een live-versie van 'My Mountain' en 'It's Gonna Be Fine'

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.