Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

San Diablo,

Wie denkt aan Don Caballero,Lightning Bolt, Hella en Battles met een vleugje Dillinger Escape Plan, zal ongeveer een idee hebben in welk straatje deze heren zich bevinden, toch brengen de jongens van San Diablo hun klank op een eigenwijze manier naar voren en maken ze dit graag duidelijk aan de opmerkzame luisteraar.

Een koppig kwartet uit god weet waar dat een voorliefde heeft voor harde instrumentale muziek. Explosieve livesets waarin alles kan gebeuren en alles eigenlijk ook mag. zwevend tussen stoner en mathrock brengen zij gehaaste melodieën en krachtige ritmes die flirten met jazz maar zich ver weg van soundscapes houden. Het is hier en het is nu, terugkijken is tijdverlies.

Eind 2012 brachten zij hun EP “Ants” uit onder eigen beheer en dit werd meteen door de lokale pers gesmaakt. “Een uiterst genietbare cocktail van manische gitaren, hyperkinetische start-stopritmes en noisy extravaganza. San Diablo legt meer dan genoeg branie en bravoure aan de dag om reikhalzend te kunnen uitkijken naar het vervolg”.-kwadratuur.be “Puik debuut van een band die zonder problemen naast pakweg New Bleeders mag gaan staan op Pukkelpop en probleemloos de Wablief-tent op z’n kop zal zetten.”- RifRaf magazine

Ondertussen na vele optredens zijn ze lustig aan nieuwe nummers bezig. Verwacht u binnenkort aan een release, voor een sneak peek daarvan komt u best zelf live zien. Zij doen hun energieke reputatie alle eer aan en deinzen niet terug om dit enthousiasme met u te delen. Oh ja vergeet je dansschoenen niet!

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required