Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

RED STAGS (BE) is een Balens kwartet die zich amuseren met het spelen van alternatieve britpop. Catchy riffs, evenwichtige songs en refreins die dagen in je hoofd blijven plakken.

Fiësta Mundial
"Beloftevolle jonge band waar menig muziekpurist het potentieel van in ziet. En dat moet gezegd, wij bij Fiesta Mundial zijn daarin niet anders. Deze heren wacht ongetwijfeld een mooie toekomst! Laat u trakteren op een leuke mix van Blues, Britpop en pure Rock & Roll. "

Winnaars Brussel Brost 2018
Met meer dan 150 inzendingen durft de concentratie tijdens het beluisteren wel eens te verslappen. Dat was evenwel buiten Red Stags gerekend. Hun inzending sloeg ons meteen wakker. Catchy riffs, evenwichtige songs en refreins die je blijven achtervolgen. Red Stags is een heerlijke aanvulling voor de line-up van Brussel Brost

Winnaars Calamartes 2019
Proficiat aan de winnaars van onze Calamartes Rock Rally: de getalenteerde en enthousiaste Red Stags! Wil je meer van hen zien? Ze komen de line-up van de Calamartes openingsavond vervolledigen op maandag 11 maart. Allen daarheen!

Dump Magazine
"Toch moet er rekening mee gehouden worden dat ze uit de hele hoop bands die zich hebben ingeschreven geselecteerd zijn. Niet alleen om wat ze al zijn: een steengoeie band, maar vooral omwille van het potentieel dat nu al op te merken is. I have high hopes voor onze Stags uit Balen. Wees maar zeker dat ik ze nauwlettend zal volgen en ik raad jullie allen ten strengste aan dit ook maar te doen. Nu gaan ze vooral verder live spelen en trekken ze ook terug de studio in om nieuw materiaal op te nemen. Na enkele Brusselse podia te veroveren kan ik ze enkel nog vragen met hun neuzen eens richting de Leie te kijken."

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required