Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Pure Insightful Music

Als muzikant begeleid ik de zoekende mens in een unieke muziekbeleving naar diepe rust en inzichten zodat je in vrede bent met jezelf en je omgeving.

🎶

In ons dagelijks leven verlangen we vaak naar meer rust, meer onszelf zijn en toch lijkt er minder tijd. Onze geest krioelt van herinneringen aan situaties, overtuigingen, woorden, beelden enzovoort, enzovoort... We lijken van ons gevoel afgesneden. De rust waar we zo sterk naar verlangen, ervaren we als we terug naar ons enig lichaam luisteren.

Een toegankelijk medium om ten volle van het leven te genieten is intuïtieve muziek. Muziek heeft de kracht gevoelens te reinigen en spanning in het hart los te maken zodat de levensenergie opnieuw vrij stroomt. Ons menselijk lichaam bestaat uit meer dan de helft uit water. Omdat geluid sneller door water vibreert dan door lucht, nemen we alle soorten trillingen waar - ook als we nietshoren: zacht-luid, hoog-laag enzovoort.

Via mijn stem en akoestische instrumenten creëer ik een warm, geborgen bad van welklinkende geluiden en natuurlijke trillingen die jij waarneemt met al jouw zintuigen. Hierdoor activeer je jouw zelfgenezend vermogen van lichaam en geest.

“What you feel is who you are”

Met mijn ervaring om in balans te komen via muziek, begeleid ik je op jouw uniek helende reis.

Hartelijk welkom, Dieter.

www.dieter-v-o.com

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.