Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

De MalVine Band bestaat uit 30 muzikanten en een aantal vocalisten. Samen brengen we nummers van Metallica tot André Hazes en van Alicia Keys tot Stevie Wonder. Ons enthousiasme stond al garant voor succesvolle passages op onder meer Parkpop, Maanrock, Nekkerhal (Mechelen), ...

Nu gaan we met dit concept ook op tour. Bedrijfsfeesten, festivals, parkoptredens, ... .

Als we even onbescheiden mogen zijn dan denken we dat er ook op uw podium plaats kan zijn voor ons. De MalVine Band kan u en uw klanten ongetwijfeld een leuke avond bezorgen.

Het wordt nog plezanter als u weet dat we ook andere (lokale) zangers en zangeressen begeleiden. Hoe leuk zou het zijn als lokaal talent op uw bedrijfsfeest of op een parkconcert in hun gemeente enkele nummers kan zingen, begeleid door een full band.

En om het helemaal aantrekkelijk te maken: het bedrag waaraan u ons kan boeken is onverantwoord laag. Hoge productiekosten denkt u? Fout! We brengen onze eigen techniek mee ... een podium, licht- en FOH geluidsversterkingsinstallatie volstaat dus.

Vanwaar komt onze naam?

Eerst en vooral verwijst de naam naar cultuurcafé MalVine dat we sinds 2013 organiseren. Dit cultuurcafé werd vernoemd naar Malvine, de vrouw die ondertussen al meer dan 40 jaar achter de tap in onze zaal staat. Daarnaast verwijst de naam ook naar onze afkomst ‘Malines’ de Franse vertaling voor Mechelen.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.