Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

‘Fien & Dorien’ bestaat uit twee meisjes en drie jongens met een aangeboren liefde voor muziek en instrumenten. Onze ontembare passie bracht ons samen: teksten schrijven, componeren en musiceren.

Fien en Dorien zijn nichtjes, allebei gedreven door de idee dat muziek mensen gelukkiger maakt, dichter bij elkaar brengt.

Fien is 13 jaar en begon reeds met muziek toen ze 7 was. Maar al vanaf ze pas kon lopen stond ze al dansend en zingend op de tafels van familiefeesten. Ze zit boordevol natuurlijk talent, is uitermate gedreven in wat ze doet en fan van uiteenlopende stijlen.

Dorien is zowel zangeres, singer-songwriter en speelt ook gitaar. Plankenkoorts kent ze niet, haar publiek functioneert als een stroom van vibes die het beste uit deze 19-jarige naar boven halen.

Fien en Dorien worden ondersteund door mannelijk gezelschap: gitarist Sam, bassist Jochim en drummer/percussionist Christophe.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen om ons publiek te vermaken, om het beste van onszelf te geven op festivals, party’s, … kortom: grote en kleine events. Wij zorgen, samen met u, voor sfeer en gezelligheid, ambiance en onvergetelijke herinneringen. Zo stonden we onlangs op Suikerrock in Tienen.

Onze band brengt voor elk wat wils: van dansbare country tot stevige rocknummers.

Main references:

-Suikerrock, Tienen, 2019

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.