Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Pure Insightful Music

Als muzikant begeleid ik de zoekende mens in een unieke muziekbeleving naar diepe rust en inzichten zodat je in vrede bent met jezelf en je omgeving.

🎶

Muziek maken komt bij mij voort uit een innerlijke drang, een spontane stroming van binnenin. Geluiden en klanken vormen melodieën en breiden uit tot een unieke compositie in het moment, gevoelsmatige muziek. Als luisteraar zet je je comfortabel of verwen je jezelf liggend op een zachte matras, je hoofd op een kussen en onder een dekentje. Dit intense gevoel zorgt voor een harmonieuze kalmte, je ziet helder jouw levensvisie en jouw stroming komt en blijft op gang. Je geniet van een Muzikale Wellness.

Deze muzikale massage zorgt voor een diepe ontspanning.

Niets moet en alles mag. Luister naar je lichaam, voel de beweging en volg die, laat die toe. Wil je liggen, dan leg je je neer - wil je zitten, dan zet je je recht - wil je zingen, dan zing je - wil je dansen, dan dans je…

Als luisteraar dompel je onder in mijn bad van klanken.

Ik zie ieder van ons als een creatief, zelfstandig en natuurlijk wezen. Bij natuur denk ik aan vogels, vooral roofvogels, waardoor ik van jongs af aan ben geobsedeerd. Men zegt, dat je in het gezicht van een mens, een dier kan zien, bij mij is dat duidelijk een vogel. Verder ben ik vanaf mijn tienerjaren gefascineerd door de prairie-indianen, nu de oorspronkelijke bewoners van Amerika genoemd. Natuurvolkeren zoals zij, leren me dat ik alles wat ik nodig heb, in mijn omgeving kan vinden en dat het leven vooral draait om eenvoud. Verder schrijf ik het liefst van al met potlood, zowel mijn boodschappenlijstjes, mijn notities als mijn muziek.

Zoals ons lichaam voeding nodig heeft, zo is muziek voedsel voor de ziel.

🎶Musical Wellness🎶

www.dieter-v-o.com

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.