VI.BE

Hype’O Dream DJ Contest

171 inzendingen

Deadline 28.05.23

Dj contest op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni 2023. 2 winnaars maken kans om de Line-up van Hype’O Dream 2023 te vervolledigen.

Hype’O Dream DJ Contest

Gecreëerd door

De Porcherie

Beschrijving

Samen met Hype’O Dream organiseert De Porcherie op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni 2023 de Hype’O Dream DJ Contest. Voor iedere dag worden zo'n 8 dj's geselecteerd, die elk een set van 30 à 40 minuten mogen brengen. Hieruit worden de 2 winnaars gekozen, die de line-up van Hype’O Dream 2023 mogen vervolledigen op vrijdag 14 juli of zaterdag 15 juli.

Vrijdag: genre underground

De dj contest start om 18u en eindigt om 00u. De winnaar draait binnen nog een setje. Iedere dj zal een half uurtje de kans krijgen om zich te bewijzen. De winnaar krijgt de kans om de zaterdag van Hype’O Dream de encore stage te openen. Daarbovenop krijgt iedere deelnemer die geselecteerd is 2 regular tickets voor Hype’O Dream. Porcherie kijkt voor een publieksprijs, dat kan drankbudget zijn.

Zaterdag: genre allround

De dj contest start om 16u en eindigt om 00u. De winnaar draait binnen nog een setje. Iedere dj zal een half uurtje de kans krijgen om zich te bewijzen. De winnaar krijgt de kans om een stage te openen op vrijdag of zaterdag. Daarbovenop krijgt iedere deelnemer die geselecteerd is 2 regular tickets voor Hype’O Dream. Porcherie kijkt voor een publieksprijs, dat kan drankbudget zijn.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s uit Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen
  • Genres: hiphop, funk/soul, pop en electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 mixtape en 1 afbeelding
  • Vergoeding: vast (DJ set op Hype-O-Dream, hospitality en 2 regular tickets)