VI.BE

Genk On Stage 2023 – Liveact

194 inzendingen

Deadline 30.05.23

Genk On Stage gaat op zoek naar twee liveacts die toegevoegd worden aan de lineup voor de Mainstage op vrijdag 23 juni of de Hete Kolen Mainstage op zaterdag 24 juni!

Genk On Stage 2023 – Liveact

Gecreëerd door

Genk On Stage

Beschrijving

Genk On Stage is een gratis stadsfestival in Vlaanderen met 10 podia, meer dan 100 artiesten en meer dan 100.000 bezoekers, dat dit jaar zal plaatsvinden van 23 tot en met 25 juni 2023.

We gaan op zoek naar een liveact die op vrijdag 23 juni de lineup zal vervoegen op de Mainstage recht in het centrum van Genk. Je warmt er de podiumplanken op voor niemand minder dan High Hi, Admiral Freebee en Merol!

Daarnaast zoeken we nog een tweede liveact die op zaterdag 24 juni de Hete Kolen Mainstage wil openen voor Ruby Grace en Mooneye.

Andere namen die al werden aangekondigd zijn onder andere Daan, Noordkaap, Pommelien Thijs en Jazz Brak.

Er zijn geen beperkingen wat genres betreft. We zoeken vooral een act die weet hoe je eender welke mainstage in vuur en vlam kan zetten!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers, soloartiesten en bands uit Limburg en Genk
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, bio, 2 tracks, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€200)